nl - fr
5 dagen gratis koffie op kantoor

Probeer L'Or Promesso
1 week gratis

U leest het goed: binnenkort trakteert u uzelf en uw collega’s op 1 week gratis koffie op kantoor. Volledig vrijblijvend. L'Or Promesso is het nieuwste, meest stijlvolle koffieconcept van Jacobs Douwe Egberts Professional. Benieuwd? Vul uw gegevens in, wij doen de rest!

5 dagen gratis koffie op kantoor

Probeer
L'Or Promesso
1 week gratis

Maak kennis met L'Or Promesso

De L'Or Promesso-koffiemachine hoort thuis in een moderne kantooromgeving, bij mensen die hard werken en weten wat ze willen. Zo komen zijn troeven helemaal tot hun recht:

Smaak

De L'Or Promesso-blend op basis van karaktervolle arabicabonen vormt de heerlijke basis voor al uw koffievariaties: van espresso tot latte.

Personalisatie

U past elk detail tot in de puntjes aan: de sterkte van de koffie, de hoeveelheid melk en melkschuim, én het formaat van uw kopje.

Gemak

Koffie zetten, koffie vervangen of het toestel reinigen? Alles verloopt vlot en snel dankzij de aanwijzingen op het touchscreen.

Hoe verloopt de proefperiode?

Vraagt u een proefperiode aan? Dan nemen we binnen de week contact met u op. Om na te gaan of het L'Or Promesso-toestel geschikt is voor uw kantooromgeving, en om een afspraak te maken.

Daarna plaatsen we de machine en gaat uw week gratis koffie in. Vijf dagen later pikken we het toestel weer op. Tenzij u L'Or Promesso tegen dan niet meer kunt missen, natuurlijk. Of uw klanten intussen verslingerd zijn aan de koffie.